Waar vind je de beste Safari ter wereld?

Als de natuur in het nieuws is, is het altijd slecht nieuws: vervuiling van de zeeën en rivieren, overstromingen, grote branden die enorme bosgebieden vernietigen en ga zo maar door. Maar er zijn gelukkig ook nog heel veel prachtige plekken op deze wereld. Je kunt op een online slot met een safari-thema spelen om een safari-ervaring te beleven. Maar voor iedereen die van ongerepte natuur houdt en dieren het liefst in vrijheid ziet bewegen is het echt op safari gaan een absolute droom. Hier volgt een lijst van de vier beste safariparken ter wereld.

Maak eenAfrikaanse safaritocht te paard in Botswana

Voor een safari te paard moet je echt in Botswana zijn. De Okavango Delta is thuis aan grote kuddes zebra’s, giraffen en ook olifanten en buffels voelen zich hier thuis. Het gevoel wat je krijgt als je langs de oevers van de Okavango rivier met je paard door het water plenst, is onbeschrijfelijk.

Bezoek deTongole Wilderness Lodge in Malawi

Diep in het Nkhotakota Reservaat in Malawi ligt het luxieuze en eco-vriendelijke Tongole Wildernis Lodge. Het bestaat uit 4 grote, met riet en bamboe bedekte hutten en een prachtige gemeenschappelijke ruimte waar ook het eten en drinken geserveerd wordt. Op het houten terras wordt u getrakteerd op een panoramisch uitzicht op de Bua rivier, waar antilopen, apen en olifanten komen drinken. De krokodillen wonen op verschillende ondiepere oevergedeeltes en tijdens de safari met een ervaren ranger krijg je de kans al deze beesten van dichtbij te zien. In het reservaat wonen ook meer dan 220 verschillende soorten vogels.

Verblijf paar nacchten in de Samode Safari Lodge in India

Een absolute unieke plek in de wereld is de Samode Safari Lodge. Dit ecologische en helemaal in de lokale stijl ontworpen gasthuis lit aan de rand van het Bandhavgarh Nationaal Park, in het hartje van India. In dit park wonen de meeste tijgers in de wereld! De balkons van de elegant in gerichte lodges bieden een prachtig uitzicht op de wildernis. De rangers die je in apart ontworpen junglevoertuigen meenemen op safari vertellen je alles over de flora en fauna van deze regio. Bij thuiskomst kun je genieten van de allersmakelijkste indiaase gerechten van de steeds wisselende menukaart.

Relax in de Nyungwe Forest Lodge in Rwanda

Het Nyungwe bergregenwoud in Rwanda is het grootste regenwoud van Afrika. Hier leven meer dan 13 verschillende soorten apen, en 20% van alle apen in Afrika. Het Nyungwe Forest Lodge is een 5 sterren complex waar men in alle comfort kan genieten van Afrikaanse beleefdheid en hoogwaardige service.

#footer{ display:none; }