Op een online slotmet een safari-thema spelen

Wanneer ik niet aan het reizen ben, en het safari bloed begint te kriebelen, vind ik het leuk om spelletjes op het internet te spelen die in het teken van het op safari gaan staan. Mijn ultieme droom is dan ook om op dergelijke online gokkasten de jackpot te winnen waarmee ik dan mijn grootste safari kan maken! Tot nu toe heb ik best wel leuk “zakgeld” gewonnen, maar zelfs nog niet genoeg voor een safarireisje Beekse Bergen. Maar toch kan dat mijn plezier om op online gokkasten te spelen niet bederven. Het “grote geld” is dan wel nog niet binnengekomen en de jackpot nog niet gevallen, het spelen op een online gokkast werkt voor mij heerlijk ontspannend. Mijn favoriete online casino voor gokspellen is Vera en John. Het voelt toch een beetje als ergens anders naartoe reizen… Welke ik de leukste vind? Hier volgt mijn persoonlijke Top Drie van de beste Safari Gokkasten aller tijden!!

Safari Heat van Playtech

Een van de allerleukste online gokkasten waar ik ooit op gespeeld heb en een absolute favoriet is de online gokkast met de naam Safari Heat, ontworpen door Playtech. De afbeeldingen op de vijf rollen die prijzen geven worden voorgesteld als de Gnoe, Zebra, Flamingo’s, Neushoorns en Olifanten. De Wild Card wordt afgebeeld als een Leeuw, koning van de Jungle. En dit speelt zich af op een achtergrond van de zonsondergang op de Afrikaanse vlaktes. Het spel kent 9 uitbetalingslijnen en er vallen lekker veel gratis draairondes en bonuspunten te verdienen, en dat is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk voor de echte online gokkast speler.

Safari Sam van Betsoft

Safari Sam is een geweldig mooi 3D-video slotspel uit de koker van Betsoft. Samen met Safari Sam gaat de speler op weg door de jungle van Afrika. De grafische beelden zijn echt om je vingers bij af te likken en er zijn superleuke extra spellen die de aandacht absoluut vasthouden. De symbolen op de 5 rollen bestaan uit apen, zebra’s, jeeps, gorilla’s, slangen, Bilbao-bomen en andere typische Afrikaanse flora en fauna. De geluidseffecten zijn absoluut amusant en de afbeelding van de joker is vervangen door dat van een sexy inheemse meisje, en behalve dat ze grappig is om te zien, levert het ook aardig wat gratis bonuspunten en gratis draaibeurten op.

Safari van Endorphina

De online spelletjes van softwareontwikkelaar Endorphina staan bekend om hun aandacht voor detail en presentatie. De achtergrondmuziek neemt je mee naar de Afrikaanse savanne tijdens zonsondergang en sluit prachtig aan bij de afbeeldingen op de 5 rollen. De afbeeldingen op de vijf rollen zijn die van typisch Afrikaanse flora en fauna en zaken die met jagen en het op safari reis gaan geassocieerd worden. De joker is deze keer geen afbeelding van een leeuw, maar een afbeelding van Afrika.

#footer{ display:none; }