Welkom

Je hebt me gevonden! Welkom op mijn blog en keitof dat je er bent. Ik ben Elke, 24 lentes jong en ik woon in Rotterdam. Mijn grote liefde is reizen. Zo ben ik al in heel wat landen geweest en ik ontdek graag nieuwe plekken. Ik maak allerlei soorten reizen, maar safari en wild life is mijn favoriet. Als kind was ik al avontuurlijk en ik kon niet wachten om de wereld over te reizen. Misschien begon het toen ik de film de Lion King zag, in ieder geval ben ik altijd geboeid geweest door wilde dieren. Een safari was altijd mijn grootste droom en nu leef ik die droom, en ik deel mijn avonturen hier met jullie.

Avontuur in Afrika

Als ik vertel over mijn passie voor reizen vragen mensen me weleens wat mijn favoriete bestemming is. Omdat er zoveel prachtige en onvergelijkbare plekken zijn op de wereld vind ik dit een lastige vraag om te beantwoorden, maar wat ik zeker weet is dat safari’s mijn favoriete soort reizen zijn, en de mooiste safari’s zijn in Afrika. Een van de beste dingen van een safari is het avontuur, je weet van tevoren niet wat je zult zien, en soms zit je met je jeep vast in de modder, maar je beleeft er momenten die je je leven lang zult herinneren.

Landen die van oudsher populair zijn om de geweldige safari’s die je er kunt maken zijn in het Oostelijk gebied van Afrika en natuurlijk in Zuid-Afrika. Een Afrikaanse safari is een uitgelezen kans om wilde dieren in hun natuurlijke leefomgeving te spotten. Er zijn veel grotere en kleine nationale parken waar je afhankelijk van hoeveel tijd je hebt een korte of langere safari reis kunt maken.In Kenia en Tanzania kun je echte droomreizen maken en prachtige wilde dieren vinden. Oog in oog staan met een neushoorn, een olifant zien trompetteren, een imposante leeuw van dichtbij zien of een cheeta door het gras zien springen, je vergeet het nooit meer.

Reis met me mee

Waar ik ook maar naartoe reis, ik vind altijd een reden om helemaal verliefd te worden op mijn bestemming. Reizen verbreedt je horizon, voor mij gaat het om nieuwe dingen leren en op nieuwe manieren leren kijken naar de wereld om me heen. Naast reizen ben ik gek op schrijven, met deze blog wil ik mijn mooiste ervaringen met jullie delen en ik geef tips. Dat is wat ik doe als ik niet op safari ga. Veel leesplezier!